Történetem

Sáfár József-nek hívnak, Magyarországról származom, Zircen születtem.
Végzettségemet tekintve Elektronikai Technikus vagyok.
Pályakezdőként dolgoztam szerviz technikusként egy informatikai cégnél, ahonnan 3 hónap után kirúgtak. Ezután segédmunkás lettem, majd köz foglalkoztatott. Utána egy erdészeti cégnél kezdtem el dolgozni. Majd gépkezelő operátor lettem egy autóipari vállalatnál. Aztán kézi forrasztó lettem egy híradástechnikai cégnél. Utána raktáros és áruterítő lettem egy villamos ipari vállalkozásnál. Rövid ideig ismét egy autóipari vállalatnál dolgoztam. Ezután villanyszerelő cégnél dolgoztam egy hónapot. A legutolsó munkahelyem egy elektronikai cégnél volt, ahol szerviz és minőség ellenőrzési feladatokat láttam el.

Munka közben folyamatosan azon gondolkoztam, hogyan tudnék kitörni a mókuskerékből. Többre vágytam, de nem tudtam a hogyan-t. Rengeteg olyan dologba belefogtam, mint például a póker, különféle mlm cégek, amik aztán nem vezettek sehová; nem igazán tudtam, hogy mit kezdjek az életemmel. Nemrég azonban felfedeztem valamit, amit nagyon jó lehetőségnek tartok.

Sajnos az egészségem időközben megromlott, ezért nem igazán tudok 8 órás munkát vállalni, pláne nem több műszakos munkát.

Kitaláltam, hogy valami internetes dologgal kellene pénzt keresni. Sem időm, sem tudásom, illetve tőkém sem volt ahhoz, hogy vállalkozást indítsak vagy szolgáltatásokat nyújtsak. Nyelvtudásom is csak alapszintű, és nem tudok programozni sem. Én csak egy hétköznapi ember vagyok, aki eléggé balszerencsés is volt. Nem voltak különösebb kilátásaim helyzetem javítására. Szóval kerestem valamit, amit bárki meg tud csinálni az interneten keresztül, anélkül, hogy egy zseninek kellene lennie.

Mivel tudom, hogy nehéz időket élünk, úgy döntöttem, hogy létrehozom ezt a honlapot és segítségképp közzéteszem a pénzkeresési útmutatómat, teljesen ingyen.